Om oss

God mat Trivsamt Okonventionellt


Hotel Terminus ligger mitt emot Centralen i Stockholm.

Tågresenärer från hela landet och från förorterna når hotellet på några få minuter – gå bara tvärs över gatan eller under gatan.

För flygresenärer till Arlanda (fyra mil utanför Stockholm) är det något längre – men bara 150 meter till bussterminalen och 200 meter till tågterminalen för Arlanda Express (20 minuters restid till Arlanda). Med tunnelbana och bussar i omedelbar närhet till hotellet är det lätt att ta sig vart som helst inom och utanför Stockholm.

Terminus har egentligen två restauranger.

I Restaurang Terminus, som det har hetat från starten 1984 eller Matsalen som är dess nya namn, dukas det varje morgon upp en härlig frukostbuffé. Efter frukost kommer alla lunchgäster - många från kontoren runt omkring - som uppskattar den goda maten och den snabba och uppmärksamma serveringspersonalen.

Kasper Restaurang & Bar har under mer än fyra decennier varit ett populärt mat- och drop-in ställe. Med direkt ingång från hotellobbyn och Vasagatan är Kasper lättillgängligt för såväl hotellgäster som för besökare utifrån.

Restaurangen är dekorerad med stockholmsbilder från början av förra seklet och atmosfären är trivsam och okonventionell.
Här blandas måltidsgäster med dem som bara vill koppla av med ett glas vin eller öl.
I à la carte menyn ingår kött- och fiskrätter samt barrätter i form av husmanskost, smörgåsanrättningar, sallader m.m.

Kontakta Nicolas på telefon 08-4401678 eller skicka ett mail till nicolas@terminus.se

Köksmästare Nicolas med personal önskar Er varmt välkomna!
Dela sidan